De Masters

De trainers van Dogmasters zijn gediplomeerde hondentrainers en gedragstherapeut. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Frans
FransMijn naam is Frans van Roij. Ik ben in 1987 begonnen met een hondenschool, sindsdien veel verschillende dingen gedaan in de hondenwereld waaronder 20 jaar lang een hondendagopvang te hebben gerund als een van de eerste van Nederland. Ook ben ik al jaren gediplomeerd hondentrainer in zowel gehoorzaamheid als Dogfrisbee en tevens gedragstherapeut. In 1998 introduceerde ik Dogfrisbee in Nederland en is nu een welbekende hondensport geworden met wedstrijden door het hele land, waar ik zelf in mee doe met mijn drie honden of in de jury zit. Ik ben ook zeer bekend met andere hondensporten en heb jarenlange ervaring met de obedience.

 

Eva
EvaMijn naam is Eva van Veghel. Ik ben eigenaar van een hondendagopvang genaamd DogService, wat ik in 2007 heb overgenomen van Frans van Roij, die dit 25 jaar geleden met veel passie heeft opgestart en het vervolgens overdroeg aan mij. Ik heb sinds 2004 een diploma KF Dierzorg en tijdens deze opleiding ook een certificaat kynologisch instructeur behaald bij de Martin Gaus academie voor dier gedrag en training. Daarna heb ik nog 2 jaar de opleiding Dier- en veehouderij gedaan op de Has in Den Bosch. Vanaf 2010 ben ik werkzaam bij Dogmasters, volg tevens lessen Dogfrisbee en doe wedstrijden hierin met een van mijn honden. Ook ben ik  Dogfrisbeeinstructeur en van plan om meer certificaten hondentraining te halen, o.a.en uiteindelijk gedragstherapeut te worden.